Profil

Om Birgit Plaugmann

Min største kvalitet er ganske sikkert min evne til at skabe god, direkte og tryg kontakt – også med børn og unge. Du vil føle dig mødt, mens jeg bruger de psykoterapeutiske metoder kombineret med coaching, familieopstilling og andre værktøjer. Jeg danner mig hurtigt overblik og trækker på mine mange års erfaring i at arbejde med mennesker. Vi arbejder både med med negative tanker, vaner, fobier, angst og med at finde den bedste livsvej og skabe de bedste relationer til familie og venner. Jeg støtter altid en proces, der øger klienternes selvværd og selvtillid.

Jeg er født i 1952 og opvokset i naturområde syd for København. Siden 1972 har jeg boet i Aalborg. Jeg har selv “mærket livet” på godt og ondt, og jeg har arbejdet med psykologi og udvikling i godt 45 år.

Uddannelser, basiserfaring og tilgang til det terapeutiske arbejde

2020

Familieopstiller

ISFO, København

2006

Projektleder

Mindrunner, Aalborg

2006

Coach

Mindrunner, Certificeret  ICF standard

2006

Hypnoterapeut

Certificeret NGH

2002

Supervisor

Folkeuniversitet, Aalborg

2001

Psykoterapeut

Psykologihuset, København – 3 årig

1977

Pædagog

Pædagogseminariet Aalborg

Jeg arbejder empatisk, seriøst og professionelt – med omsorg og med respekt. I får sparring, modspil, guidning – terapi eller coaching – det, som virker i nuet. Jeg giver plads til refleksion og fordybelse, og til at finde nye vinkler og indsigter. Det er mit ansvar at have overblik over processen og den terapi, jeg yder. Jeg arbejder selv – og har arbejdet – med selvudvikling igennem mange år og kan derfor rumme dine temaer og forholde mig professionelt til dem Jeg modtager supervision, og udvikler mig fortsat såvel fagligt som menneskeligt.

15 år i institution og skoleregi især med marginaliserede børn og unge.
Underviser i Folkeskolens normalklasser, heldagsklasser og kontaktklasser
Plejefamilie – utilpassede unge – med godkendelse til plejefamilie i Aalborg kommune. Forældre- og familievejledning, Pædagogisk konsulent
Selvstændig 1996 – 2001 samt igen fra 2006. Personundersøger sideløbende i 2010 – 2014 ved Kriminalforsorgen i Nordjylland. Glæder, erfaringer og indsigter ved at være mor for 2 – nu voksne – døtre

Mine grunduddannelser og min etik er din garanti for faglighed og gode resultater. Jeg skaber en solid og samtidig kreativ behandling med faglig tyngde og alsidighed

– Her indgår viden og forskellige metoder fra mine øvrige uddannelser som ekstra værktøjer

Jeg har en stærk følelse af og en tillid til, at jeg får støtte i mit arbejde, da kontakten mellem klienten og mig oftest har en usædvanlig stor dybde og åbning som gør, at jeg kan møde, støtte og guide på en meget forløsende måde. Jeg arbejder bevidst på at skabe jordforbindelse, lys og håb.
Uanset om du er spirituelt interesseret eller ej, vil du opleve min store faglighed og have glæde af min stærke intuition og forståelse for dig og din situation.