Til dig, som skal gøre noget nu, for at undgå alvorlig stress.
Et par coaching sessioner vil hjælpe dig, så du bliver opmærksom, når du møder stressbelastende situationer. Du får viden om stress og du får værktøjer, som kan hjælpe dig. Lær på denne måde at tage ansvar for dine mønstre, dine handlinger, dine tanker og dine reaktioner, og opnå også et bedre selvværd.  At foretage personlige forandringer kan skabe modstand både i dit indre og i dine omgivelser, derfor arbejder vi med din evne til at fastholde de forandringer, du vælger for dit liv.

Til dig, som er alvorligt stressramt – måske for 2. gang
En kombination af personlighed, indre og ydre forventninger, pres og krav samt forskellige aktuelle situationer skaber i dagliglivet alvorlige tilfælde af stress hos mange mennesker. Måske lever du for mange opgaver og for lidt tid og energi – en fastlåst og uløselig konflikt omkring fordelingen af din tid og af dine ressourcer til jobbet og privatlivet. Vi vil i forløbet arbejde med årsagen til din stress, styrke dit selvværd og selvtillid og arbejde med dine tanker, handlinger og overbevisninger.

Symptomerne er koncentrationsbesvær, svært ved at tænke klart, svært ved at træffe beslutninger, svært ved at være nærværende og svært ved at huske. Du oplever muligvis angst og panikker. Du har problemer med at slappe af, mærker en næsten permanent følelse af at være anspændt og ofte irritabel. Nattesøvnen er forstyrret. Det kan være du har svært at falde i søvn, vågner flere gange og måske for tidligt, uden at kunne falde i søvn igen.

Årsagen til kognitive stress symptomer kan på jobbet handle om dårlig ledelse, mobning, krav om høj kvalitet, dårlig kommunikation, utilstrækkelig faglighed på din arbejdsplads, rollekonflikter og mangel på forudsigelighed. Måske er du perfektionist og afhængig af en høj arbejdsmæssig præstation, for at kunne opretholde en højt grad af selvtillid.
I privatlivet kan stress få grobund, når du ikke lever i overensstemmelse med dine behov for ro og nærvær. Måske har du / tager du ansvar for et menneske, som er sygt, Måske er der krævende familierelationer til forældre, søskende – måske er det børnene eller parforholdet, der tager din tid, energi og dit overskud.
Er du som menneske optaget af at hjælpe andre og måske afhængig af den anerkendelse, du får, så svigter du nok dig selv og dit dybe behov for at mærke dig selv som et værdifuldt menneske.
Vi vil i forløbet arbejde med årsagen til din livsform, din stress, med din følelse af selvværd og selvtillid samt dine tanker, handlinger og overbevisninger.