Hypnoterapi / Trancearbejde /  Systemisk Opstilling

Jeg har udviklet mine arbejdsmetoder fra den traditionelle hypnoterapi til en kreativ kombination af metoder, hvor du selv er mere aktiv, mere med. 
Samtale, trancearbejde, opstilling-metoden m.v. udvider dit fokus på – og din kontakt med – dine tanker, følelser og kropsreaktioner. 

Målet er at undersøge generende problemer og traumer, udvide bevidstheden om dem og skabe en forløsning, så der bliver ro og orden i dit indre.
Konkret kan vi arbejde med figurer, med repræsentative felter på gulvet og med din tidslinje, mens dine uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og dine begrænsende følelser bliver forløst.

Opstillingsmetoden ligger sig ind under eksistentiel fænomenologi, der tages således udgangspunkt i din erfarings- og oplevelsesverden.
Ligesom ved hypnoterapeutiske trancearbejde er det med din stærke forestillingsevne, du skaber de positive forandringer, hvilket du vil opleve både
i krop, sind, tanker og fornemmelser – måske også i billeder.

I processen hos mig mister du hverken din kontrol, din bevidsthed, din styrke.

N.B. Hypnoterapeut uddannelsen varer 8 – 12 dage. Det er godt værktøj for en veluddannet terapeut med stor psykologisk viden om mønstre som ex. forsvarsmekanismer, om samtaleteknik, kropssprog, sin egen rolle, blinde punkter.

Jeg anbefaler, du finder en veluddannet terapeut – tal med flere for at finde den, du føler tillid til, som lytter til dig og møder dig.


N.B. Scenehypnose og showhypnose har intet at gøre med behandling med hypnoterapi. 
Hverken fagligt eller personligt synes jeg, det er etisk forsvarligt at tage et menneskes fri vilje fra det i underholdningsøjemed.